web_montseroldos-art
Serie Sala d'Estar. Sumergits
Montse dibuixant
Montse i fustes
3 cases, 2 llunes i bicicleta

pintura i art

Tot i que actualment em dedico principalment al disseny de webs i de llibres, segueix-ho pintant i dedicant un part del meu temps a l’art. No es tant el que es gaudeix pintant com el que et falta quan no pintes.
Aquí trobareu l’enllaç amb la meva web d’art a on hi trobareu la meva obra, una col·lecció d’objectes d’art i una botiga on-line dels meus productes, quadros i prints.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies